9 Haziran 2010 Çarşamba

ŞOK! ŞOK! ŞOK! KAMER İNŞAAT'IN YERİ BULUNDU



AMAN DİKKAT ZİLLERİNİ ÇALMAYIN, KAMERAYA BAKMAYIN!

08.06. 2010 tarihinde Yeşilçam sokaktan geçmekte olan bir grup arkadaşımızın gözüne Emek Sineması'nın hemen yanıbaşındaki kapının üzerine yerleştirilmiş olan kamera çarptı. Şaşkınlıkla kameraya bakan gruba, adının İslam oldugu öğrenilen ve kendini bina sorumlusu olarak tanıtan iri bir şahıs Emek Sineması'nın üst katındaki pencereden çıkarak kim olduklarını ve ne istediklerini sordu. Bununla da yetinmeyen şahıs sokağa inerek gruba yukarıda saniye saniye dinleyebileceğiniz korkunç anları yaşattı.

Yapılan araştırmalar sonucunda bina sorumlusu şahsın KAMER İNŞAAT ŞİRKETİ'nde çalıştığı, şirketin kısa bir zaman önce Emek Sineması binasının mutelif katlarına sessiz sedasız, tabelasız yerleştiği ortaya çıktı. KAMER İNŞAAT'ın Cercle d'Orient ve Emek Sineması'nın içerisinde yer aldığı adadaki binaları hukuki alicengizlikle yap-işlet-devret modeliyle 25 yıllığına kiraladığı ve ilgili alanda yer alan dükkanlara boşaltma tebligatı verdiğine edinilen bilgiler arasında.

Biz İsyanbul Kültür Sanat Varyetesi olarak KAMER İNŞAAT'ın binaya nasıl ve neden yerleştiğini, hangi saiklerle orada bulunduğunu merak ediyoruz. Eğer KAMER İNŞAAT'ın amacı tavırları hiç de "yumuşak" olmayan sözde bina sorumlularını Yeşilçam Sokağı'na salarak, sokaktan gelip geçenlere saldırıp tehditler savurarak sokağı yaşanılmaz hale getirmek ise kendilerine duyuruyoruz: 11 Haziran Cuma akşamı yüzlerce insan o sokakta olacağız ve Emek Sineması'nı KAMER İNŞAAT'a bırakmayacağız. 

Çünkü EMEK BİZİM İSTANBUL BİZİM!

4 yorum: